Kerkdorpen Ravenstein

Jeugd Over d'n Dam bakt pannenkoeken voor de Zonnebloem

Door Jacqueline van der Waarden

RAVENSTEIN - Op 14 oktober kwamen de kinderen van jeugdwerk Over d’n Dam samen met de gasten van de Zonnebloem Ravenstein en omstreken bijeen in Onder d’n Plag. Deze dag stond in het teken van het bij elkaar brengen van jongeren en gasten van de Zonnebloem.

Jeugdwerk Over d’n Dam (Dennenburg-Deursen-Demen-Dieden) verzorgde samen met vrijwilligers van de Zonnebloem een pannenkoekenlunch. De pannenkoeken werden geserveerd door de kinderen. Wanneer alle gasten waren voorzien van een pannenkoek, was het tijd voor de kinderen om deze te verorberen. Na het eten was er tijd voor een spelenkermis, georganiseerd door het jeugdwerk. Men kon ook gebruikmaken van de huifkar die door de mooie omgeving naar melkveebedrijf Familie Vissers ging. De dag werd helemaal compleet gemaakt omdat er ook nog een kalfje is geboren. De middag werd afgesloten met een loterij voor de kinderen, waarna ze allemaal een bedankje en een kleurplaat kregen voor de kleurenwedstrijd van de Zonnnebloem.

De gasten van de Zonnebloem hebben enorm genoten van deze middag. Er werd samen met de jeugd gegeten, gespeeld, geknutseld en een ritje in de huifkar gemaakt.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door Onder d’n Plag, Jeugdwerk DDDD, Koopmans, Tefal, Plus Herpen, Donato’s gewoon bijzonder, fruitbedrijf Bernard van Huisseling, melkveebedrijf fam. Vissers, scouting Ravenstein en Gerda van Orsouw.

Meer informatie over de Zonnebloem afdeling Ravenstein is te vinden op www.zonnebloem.nl/ravenstein

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties