Kerkdorpen Ravenstein

Jaydee en Fayènn van Els ploeteren door zware zandbak in Berghem

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

BERGHEM - Jaydee (9) en Fayènn (7) van Els verreden zaterdag 21 september weer een wedstrijd met de kidsandsidecars. Dit keer in het hele zware zand in Berghem. Nadat de broer en zus uit Huisseling even ingereden hadden op de jeugdbaan was het tijd voor de oefenrondjes op de grote baan.

Na drie rondjes trainen was het wachten op de eerste manche. Rond 14 uur viel het starthek voor de negen aanwezige teams van kidsandsidecars en konden ze vertrekken. Jaydee en Fayènn hadden een goede start. Het duo had de kleinste span van alle deelnemers. Daarom was het afwachten of ze door het zware zand van Berghem kwamen... maar ze bleven rijden, knokken en ploeteren door de pittige zandbak. Wat een doorzetters. Als negende verlieten ze de baan. Total loss, maar wat waren ze trots dat het gelukt was.
Tegen half vier mochten ze weer opstellen voor de tweede manche. Ze hadden dit keer een betere start en waren niet als laatste weg. De baan was intussen loodzwaar geworden met dikke, diepe sporen. Jaydee en Fayènn lieten zich net kennen en bleven rijden. De laatste ronde kwamen ze toch vast te zitten in een heel diepe kuil, maar met hulp van een snel handelende papa konden ze weer verder. Wederom als negende de baan verlaten. Ze waren kapot, maar hebben het geweldig gedaan.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties