Kerkdorpen Ravenstein

Broer en zus uit Huisseling samen in zijspan

Jaydee (9) en Fayènn (6) van Els rijden hun eerste crosswedstrijd

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HUISSELING - Jaydee (9) en Fayènn (6) van Els uit Huisseling hebben zaterdag 13 april voor het eerst een wedstrijd gereden op hun zijspan. Ze deden als Team van Els 111 mee aan Kids and Sidecars in Lottum. Jaydee is rijder en Fayènn bakkenist. Broer en zus hebben beide manches keurig uitgereden. Een manch duurt twaalf minuten plus een rondje.

Jaydee en Fayènn rijden met startnummer 111. Beiden zijn groot fan van Daniël Willemsen, tienvoudig wereldkampioen zijspancross, die eveneens met dit startnummer rondrijdt. In Lottum kwam het tweetal in de eerste manch als zesde over de streep. In de tweede manch reden ze continu op plek vijf. In de laatste bocht hadden ze echter pech en legden het net af tegen een ander team, waardoor ze wederom als zesde eindigden. In het dagklassement zijn ze uiteindelijk knap zevende geworden. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 11 mei in Utrecht.

Naast zijspancross doet Fayènn aan turnen en Jaydee aan breakdance. Via de facebookpagina Kids Sidecar Team van Els 111 is het jonge crossteam te volgen en bereikbaar voor eventuele vragen, sponsoring en meer informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties