Kerkdorpen Ravenstein

Escape room spelen en bbq’en ook in de wintermaanden

In alle st(r)aten opent ‘De Binnenwei’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

DIEDEN - Kim en Arthur van der Straten, van recreatiebedrijf In alle St(r)aten, hebben de laatste maanden hard gewerkt aan een wel heel bijzondere ruimte. Midden in de polders van Dieden kon je in de zomermaanden al barbecuen en pizza's bakken, maar nu is het ook mogelijk om bij slecht weer van een binnenbarbecue te genieten.

In alle st(r)aten is in 2012 opgestart als solexverhuur bedrijf door Arthur en Kim van der Straten. Solexen verhuren zij nog steeds maar inmiddels kun je er ook met grote groepen overnachten, pizza's bakken, barbecuen en sinds anderhalf jaar escape room spelen.
Escape room spelen? Kim en Arthur: "Ja, een jaar geleden moest je nog uitleggen wat dat dan precies was, maar nu komen de escape rooms als paddenstoelen uit de grond en zijn al veel groepen uit escape room ‘De
boerenstal’ of ‘Wijnkelder’ ontsnapt (of soms juist niet)."

Escape room XXL
Arthur en Kim merkten al snel dat escape room spelen geliefd is als bedrijfsuitje, familiedag of met een vriendengroep. Grotere groepen dus en deze grote groepen kunnen niet bij veel andere escape rooms terecht. Reden voor In alle St(r)aten om een escape room XXL te bouwen waar je met tot 24 personen
tegelijk kunt spelen. Om deze grote groepen ook te voorzien van een hapje en drankje of compleet arrangement is nu ‘De Binnenwei’ gebouwd.

De Binnenwei
Kim en Arthur liepen wel tegen een dilemma aan. In het logo staat duidelijk gemeld ‘Het betere buitenleven’ en dat is wat In alle st(r)aten dan ook uitdraagt in alle bedrijfsonderdelen. Daar hoort een binnenruimte toch niet bij? "Na een creatieve brainstormsessie is het idee van een ‘binnenwei’ geboren. Het is dan wel binnen, maar aangekleed alsof je heerlijk buiten op een terrasje zit. Je kunt hier zomers en 's winters helemaal bijkomen en het betere buitenleven ervaren. Zelfs in de koude en natte wintermaanden met je blote voetjes in het gras. En door de grote wandbedrukking lijkt het of je midden tussen de koeien staat. Je ruikt het vers gemaaide gras bijna en hoor ik daar op de achtergrond nu een vogeltje zingen? In de grote keuken kun je het hele jaar door bbq’en zonder dat je de buienradar in de gaten hoeft te houden."

Opening
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bijzonder ruimte? Op 10 april om 16 uur wordt ‘De Binnenwei’ officieel geopend. Iedereen is welkom om te komen toasten. Kijk voor meer informatie op www.inallestraten.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties