Kerkdorpen Ravenstein

High Care 3000 staat hele zomer voor u klaar

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

U leest het hele jaar door allerlei dingen die wij aandragen om je lichaam op een gunstige manier te beïnvloeden, op een natuurlijke manier te beïnvloeden. Daar kun je dan zelf mee aan de slag gaan. Zoals u in het verleden heeft kunnen lezen heeft bijvoorbeeld lijnzaadolie en citroensap al een heel gunstig effect op je lichaam, het weglaten van melkproducten, voorzichtig zijn met gluten, minder vlees eten doet ook al erg veel. En dan niet te vergeten: het drinken van water met een schijfje citroen erin, 30 ml per kg dat je weegt zou je moeten drinken. En dan niet cola, frisdrank, gewone thee, soep uit een pakje en andere dranken met suiker of zoetstoffen. Die mag je niet meetellen. En dan heb je nog steeds klachten...

Misschien kunnen wij dan iets voor je betekenen. Door een druppel bloed onder de microscoop te leggen kun je zien hoe je scheikunde van binnen werkt, of er misschien tekorten zijn van vitaminen, je rode bloedcellen, je witte bloedcellen die je afweer verzorgen, staat dat misschien onder druk? Heb je veel last van verstoppingen in je darmen, zit er veel oude ontlasting in je buik? Een keertje schoonmaken is natuurlijk dan een verademing voor je lichaam en dat kan op een hele simpele manier, lekker met warm water...
Of is acupunctuur misschien iets voor je? Organen kun je extra aansturen zodat het beter gaat werken en daardoor krijg je dan meer energie. Een tape op de onderrug die altijd zeurt, een knie die pijn doet met het lopen, een slijmbeursontsteking in de schouder. Vooral met behandelingen binnen de pijnbestrijding boeken we goede resultaten. Dat komt omdat we de verschillende therapieën samenvoegen.

Hoofdpijn bijvoorbeeld, dit wordt vaak veroorzaakt door een overbelaste lever. Onder de microscoop kun je zien waardoor de lever een probleem heeft: het eten van de verkeerde eiwitten, te weinig drinken, vitaminetekorten. De nek gaat vaak vastzitten bij hoofdpijnklachten, daar loopt de galblaas/lever meridiaan dus met acupunctuur en de guasha therapie (bindweefsel massage) het leverprobleem aanpakken doet wonderen. De doorbloeding verbeteren met de magneetveldtherapie, frequentietherapie en photonen maakt het allemaal compleet.

De mensen die werken bij High Care hebben een medische achtergrond. Dus ook dit maakt deze natuurgeneeskunde een therapie met twee voeten op de grond. Kunnen wij iets voor u doen?Nieuwsgierig geworden, wij bieden een gratis inloopspreekuur aan waarbij we vrijblijvend naar uw bloed kijken onder de microscoop, een korte analyse maken en dan kunnen we u vertellen of wij iets voor u kunnen doen. Dit is op maandag van 13 tot 14 uur. Wel graag aanmelden vanwege de drukte op info@highcare.nl of telefonisch op 0486-416530. De lezingen beginnen weer in september en tot die tijd wensen wij u een fijne vakantie. Wij zijn er de hele zomer voor u.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties