Kerkdorpen Ravenstein

High Care 3000 is weer open

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

Sinds 11 mei mogen wij de deuren van onze praktijk weer openen. Wij zijn erg blij dat wij weer aan de slag kunnen. Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen en conform de richtlijnen vanuit het RIVM. Hoe gaan wij te werk in tijden van corona en welke maatregelen treffen wij?

High Care heeft meerdere behandelruimtes verspreid over twee gebouwen. De wachtkamer/receptie is gevestigd in het hoofdgebouw. Wij werken met drie therapeuten. Vanwege de RIVM-richtlijnen behandelen we nu afwisselend met twee therapeuten ieder in een ander gebouw, zodat patiënten elkaar niet tegenkomen.

Op verzoek dragen wij handschoenen, mondkapje en of gelaatsscherm. Daarnaast reinigt en ventileert de therapeut de behandelruimte na ieder consult uitgebreid. Hiervoor brengen wij geen coronatoeslag in rekening, dit is onze service naar de patiënt.

Lezingen
Naast de behandelingen geven wij ook lezingen, helaas kunnen deze nu nog niet starten. De huidige ruimte is niet toereikend om de 1.5 meter-regel toe te passen. Wij zijn nog op zoek naar een passende oplossing.

Wat verwachten wij van onze patiënten:
* Verzet de afspraak bij verkoudheid, koorts of andere COVID-19 achtige verschijnselen;
* Kom bij voorkeur alleen naar de geplande afspraak op de afgesproken tijd;
* Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, dit is mogelijk in beide gebouwen;
* Meld gebruik van het praktijktoilet aan de therapeut.

Afweersysteem
Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw afweersysteem. Als dat goed werkt maken virussen niet veel kans om je ziek te maken. Dit is de reden waarom de ene enorm ziek wordt en de ander nauwelijks klachten heeft.

De darm speelt een grote rol in de aanmaak van een goed afweersysteem, dus een goed ontlastingspatroon is gewenst. Voor een goed ontlastingspatroon heb je goede voeding en een goed spijsverteringssysteem nodig. Dit is weer afhankelijk van slijmvliezen welke vetzuren en vitamine D nodig hebben om optimaal te functioneren. Daarnaast is een goede ontgifting noodzakelijk om de afvalstoffen van de spijsvertering af te voeren.

Spijsvertering
In één druppel bloed onder de microscoop kun je zien of je spijsvertering wel goed werkt, voert de lever voldoende af, zijn er voldoende witte bloedcellen aanwezig, heb je bloedarmoede, drink je voldoende water? Wij kunnen u adviezen geven hoe u uw immuunsysteem kunt verbeteren, wij kunnen uw herstel bevorderen als u ziek bent geweest, ook herstel van het Corona infectie kunnen wij positief beïnvloeden bijvoorbeeld met voeding en of supplementen.

Kennismaken met High Care 3000?
Wilt u kennismaken met High Care? Maak dan eens een afspraak op het inloopspreekuur, dan kijken wij vrijblijvend naar uw bloed onder de microscoop. Dit is op maandag van 13 tot 14 uur.

Aanmelden is verplicht en kan via 0486-416530 of info@highcare.nl

Janny de Best
High Care 3000

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties