Kerkdorpen Ravenstein

High Care 3000 gaat verhuizen

Door Janny de Best van High Care 3000 B.V. Therapiecentrum

Na 17 jaar in Neerloon te zijn gevestigd gaan we verhuizen. Het perceel is veel te groot geworden voor mij alleen sinds mijn man is overleden. Erg jammer, we hebben er 30 jaar met veel plezier gewoond en wie het kent zal ook zeker zeggen: een prachtig stukje Nederland. We gaan niet ver weg, vlakbij de rotonde in Ravenstein is een klein bedrijventerrein, de Langakker. In het eerste gebouw zitten verschillende medische disciplines en gaan wij onze praktijk voortzetten.

Nooit van High Care 3000 gehoord?
High Care 3000 is een natuurgeneeskundige praktijk met verschillende disciplines binnen de natuurgeneeskunde. U kunt bij ons terecht voor acupunctuur, oor-acupunctuur, voedingsadviezen, pijnbestrijding, darmspoelingen, medi-taping, levend-bloedanalyse etcetera. Regulier opgeleide mensen die aanvullend opleidingen hebben gedaan zijn uw behandelaar.
Natuurgeneeskunde, het woord zegt het al, natuurkunde, scheikunde, gericht op het menselijk lichaam. Als je pijnklachten hebt, kun je daar een pijnstiller voor nemen en is het erg fijn als de pijn minder wordt. Maar pijn is een signaal van je lichaam dat er ergens iets mis gaat.

Hoofdpijn
Neem hoofdpijn, dat hebben we allemaal wel eens. Als ik hoofdpijn heb dan weet ik dat ik te weinig gedronken heb, dus wat extra water met citroen en de hoofdpijn zakt. Als je dat niet weet kun je een pijnstiller nemen en gaat de hoofdpijn ook weg, maar de oorzaak is niet verholpen, dus de hoofdpijn komt terug en wordt steeds erger.
Hoofdpijn heeft vaak te maken met een overbelaste lever en dit kun je zien in een druppel bloed die wij onder de microscoop leggen. Je kunt dan meestal zien waardoor de lever overbelast is, bijvoorbeeld een darm die niet goed werkt, bepaalde voeding die niet goed verteert, soms vitaminetekort, ontgifting die achterblijft, onvoldoende vocht. Dat is nog maar een klein gedeelte over hoofdpijn.

Rugklachten
Wat dacht u van rugklachten? Ook daar moet je de oorzaak gaan zoeken. Zit het in de spier, het kraakbeen of komt het door de voeding? Ja, ook verkeerde voeding en te weinig drinken kan rugklachten geven, dit is dan weer te verklaren binnen de scheikunde van de spieren.
Heerlijk toch, je lichaam. Als je het een beetje helpt en naar je lijf luistert, wordt het leven veel aangenamer. En wij helpen u luisteren!

Op 27 september gaan we starten op de nieuwe locatie, Langakker 5B in Ravenstein. Alles blijft hetzelfde, de service, het telefoonnummer en het inloopspreekuur waar u kort een advies kunt krijgen na het bekijken van een druppel bloed. Wel even een afspraak maken. Tot die tijd zijn wij gewoon werkzaam aan de Loonsestraat 17 in Neerloon, 0486-416530.

Janny de Best
High Care 3000

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties