Kerkdorpen Ravenstein

Gouden Oogappel voor Paul van Lier uit Huisseling

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HUISSELING - Paul van Lier uit Huisseling heeft zondag 24 februari een Gouden Oogappel gekregen uit handen van wethouder Thijs van Kessel. De onderscheiding is uitgereikt voor voor zijn vrijwilligerswerk voor verschillende verenigingen in Huisseling. Hij is onder meer erevoorzitter van het Sint Lambertusgilde, grondlegger van de Baxenbosbattle en betrokken bij FC Huisseling.

Van Lier is al 25 jaar een zeer betrokken lid van het Sint Lambertusgilde in Huisseling. Ruim 10 jaar als voorzitter; nu als erevoorzitter, beheerder van het gildegebouw en reservedrager van het gildevaandel. Naast zijn vrijwilligerswerk bij het Lambertusgilde is hij van grote waarde voor veel evenementen in het dorp. Zo is hij actief in de organisatie van het jaarlijkse dorpsfeest, grondlegger van de zeskamp Baxenbosbattle en beheerder van het voetbalveld van FC Huisseling.
Uit zijn staat van dienst is op te maken dat Van Lier is een uitstekend organisator is. Hij heeft een brede kennis en brengt structuur aan in de activiteiten rondom een evenement. Grote kracht is ook zijn technische kennis en zijn talent om van niets iets te maken. Een dergelijke vrijwilliger is goud waard voor Huisseling: een Gouden Oogappel is dan ook meer dan verdiend.

Speld
De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant. De uitreiking van de Oogappel gaat vergezeld van een oorkonde, een cheque van 250 euro en feestelijke taart.
Vrijwilligers in de gemeente Oss die zich op een bijzondere manier inzetten, onderscheidt de gemeente met een Gouden Oogappel. Per jaar zijn er zes Oogappels. Ken je iemand die een Oogappel verdient? Vul dan het aanmeldformulier zo uitgebreid mogelijk in op www.oss.nl/oogappel. Het comité beoordeelt vervolgens de aanvraag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties