Kerkdorpen Ravenstein

De Kleiclub exposeert in Garnizoenskerk Ravenstein

Expositie Dirty Mindfulness II

Door Stichting Cultuur Ravenstein

RAVENSTEIN - De Kleiclub is een geuzennaam voor een groep beeldend kunstenaars uit Arnhem en omstreken. Regelmatig werken de kunstenaars samen in het atelier van keramist Peter Krynen. Ieder vanuit zijn/haar eigen discipline, ideeën en plannen. Het experiment wordt daarbij niet geschuwd, en bijzondere, aparte en soms ‘vreemde’ combinaties worden uitgeprobeerd.
De verschillende “handschriften” van de kunstenaars blijven altijd goed herkenbaar. De unieke werkwijze en eigen(zinnig)heid van de kunstenaars maakt het samenstellen van een expositie tot iets bijzonders. De Kleiclub exposeert in de Garnizoenskerk Ravenstein op 20-21-22 maart en 27-28-29 maart.

Een aantal malen al is de groep met veel succes naar buiten getreden, onder andere tijdens de Nacht van de Mode in Arnhem, de IJsselbiënnale in Zutphen, bij Museum Nairac in Barneveld en bij Galerie Jansen-Kooy in Warnsveld. De titel van de expositie is Dirty Mindfulness II. We zijn erg benieuwd naar wat de Kleiclub ons zal laten zien! De expositie is geopend op 20-21-22 en 27-28-29 maart van 11 tot 17 uur. De feestelijke opening is op 22 maart om 16 uur. Daarbij zijn de exposanten aanwezig.Voor meer informatie over de exposerende kunstenaars zie www.cultuur-ravenstein.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties