Kerkdorpen Ravenstein

Drie kunstenaars exposeren in kerkje Dieden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

DIEDEN - In het kerkje van Dieden, gelegen aan de Maasdijk 79, exposeren op 29 en 30 juni drie kunstenaars: Maria van der Laar, Laurens Bosman en Hans van Gerwen. De tentoonstelling is beide dagen te bezoeken tussen 11 en 17 uur.

Maria van der Laar is geïnspireerd door mens en natuur. Ze boetseert portretten en figuren met een expressieve toets in klei of was, waarmee ze de mens treffend weergeeft. De sfeer, emotie, uitstraling en actie zie je terug in het beeld, als een uitmoeting.

Laurens Bosman toont een zoektocht naar emotie op het doek. Met verschillende materialen en technieken probeert hij de complexiteit van emoties in portretten in imaginaire omgevingen weer te geven. Zijn werken kun je beschouwen als emotionele spiegels waarbij het doel is een connectie te maken met de innerlijke wereld van de toeschouwer.

Edelsmid Hans van Gerwen uit Macharen maakt naast werk van edelmetalen ook combinaties met moderne materialen, onder andere acrylaat. Hij ontwerpt sieraden, objecten en ruimtelijke kunstwerken. Gebruikmakend van unieke gereedschappen beheerst hij een breed aantal technieken. In zijn werk smelten kunst en ambacht samen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties