Kerkdorpen Ravenstein

Jubileumweekend op 6, 7 en 8 maart

CV De Schottelzakken

viert 44-jarig bestaan

Door De redactie

OVER D'N DAM - Wat op 6 maart 1971 begon als een gezelligheidsvereniging groeide in de loop der jaren uit tot dé carnavalsverenging van Over d’n Dam. CV De Schottelzakken viert het 44-jarig bestaan dan ook groots tijdens het Jubileumweekend, dat van 6 tot en met 8 maart in hun residentie Onder d’n Plag op de kalender staat.

Het jubileumprogramma biedt ruimte voor jong en oud, waarbij feest en gezelligheid de kernwoorden zijn. Op vrijdag 6 maart wordt er afgetrapt voor alle jeugd van de basisschool van Over d’n Dam. Van 16 tot 19 uur worden ze in Onder d’n Plag verwacht voor een gezellige middag met diverse spellen en DJ Cas zorgt dan voor de muziek.

Feestavond

Op zaterdag 7 maart is de feestavond van het weekend. Feestband Fully Loaded geeft deze avond samen met DJ Robin een muzikale invulling. De feestavond start om 20.30 uur. Entreekaarten (all-in) zijn vanaf heden in de avond verkrijgbaar aan de bar bij Onder d’n Plag. Prijs voor leden is 22 euro, niet-leden betalen 25 euro.

Receptie

Op zondag 8 maart heeft iedereen de gelegenheid om tussen 14 en 16 uur CV De Schottelzakken te feliciteren tijdens de receptie. Na de receptie hoeven de bezoekers nog niet naar huis te gaan want feestband Los Zand zorgt samen met DJ Robin voor een knallend afsluitfeest. Op deze zondag is de entree gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties