Ravenstein

KBO Ravenstein start met nieuwe bridgecursus

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - KBO Ravenstein start binnenkort met nieuwe bridgecursussen voor beginners, de ochtend van vrijdag 27 en avond van maandag 30 september. De cursus is speciaal bestemd voor senioren vanaf 55 jaar uit Ravenstein en brede omgeving. Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen. De cursussen gaan van start bij voldoende deelname. Bij te weinig animo kun je aansluiten in Oss. Leren bridgen is geschikt om eenzaamheid tegen te gaan en een sociaal netwerk op te bouwen. Daarbij komt dat het spelen van bridge een uitstekende geheugentraining is.

De cursus Boek 1 bestaat uit twaalf lessen van drie uur en de kosten bedragen 90 euro. Aansluitend hetzelfde voor de cursus Boek 2. De cursus wordt gegeven door een gediplomeerd docent. De vrijdagochtendcursus in gemeenschapshuis Vidi Reo en de maandagavondcursus in de parochiezaal van Huisseling.

Voor aanmelden of nadere informatie kan men zich richten tot bridgedocent Adrie Verwijst via BridgeLerenInOss@xs4all.nl of bij Mieke Hoegen, seniorenbridgeclub, via 06-17186099 en m.hoegen@hotmail.com

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties