Ravenstein

Kamervragen SP over geluidsoverlast A50 in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - SP-kamerlid Cem Laçin heeft kamervragen gesteld over de toenemende geluidsoverlast van de A50/A59 voor Ravenstein en andere delen van Oss (Huisseling, Herpen, Oss-Zuid, De Ruwaard en Geffen). Dit in navolging van SP-raadslid Adrie Geerts, die raadsvragen stelde waarom het college de afgelopen jaren in een ‘winterslaap’ verkeerde als het gaat om het aankaarten van de geluidsoverlast bij de Rijksoverheid.

Laçin wil van minister Cora van den Nieuwenhuizen (VVD) weten wat ze tegen de geluidsoverlast gaat doen. "Het lijkt erop dat de geluidsoverlast door de brug bij Ravenstein erger is dan de overlast tussen Sint Oedenrode en Paalgraven. Daar worden wel geluidswerende maatregelen genomen, in Oss niet."

De SP is voorstander van het realiseren van geluidsschermen zodat de rust in het stadje Ravenstein en andere delen van Oss weer kan terugkeren. De antwoorden van de minister worden binnen enkele weken verwacht.

www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2018Z03108&did=2018D06279

|Doorsturen

Stijn

2018-02-28 07:35:48

Wat een onzin. Woon al jaren kort naast de snelweg in Ravenstein. Ik hoor de snelweg niet eens meer. Nu zou er ineens overlast zijn van iets dat er al jaren ligt. Geluidsschermen weggegooid geld en het verpest de complete uitstraling van het stadje.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties