Ravenstein

Juf Anneke neemt afscheid van basisschool De Bogaard in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Anneke Nieuwenhuis, leerkracht van groep 1-2B van basisschool De Bogaard in Ravenstein, gaat na 45 jaar met pensioen. Op woensdag 11 april neemt de school met de kinderen afscheid van Anneke. Samen met haar man Ed, kinderen en kleinkinderen wordt het een feestelijke dag. Ouders en belangstellenden krijgen de gelegenheid om van 15.30 tot 17 uur afscheid van haar te nemen in het amfitheater van Horizonschool Morgenster aan de Stationssingel 10 in Ravenstein.

Juf Anneke begon in Ravenstein op de Luciakleuterschool als stimuleringsleidster. Daarna ging zij aan de slag als kleuterjuf. Af en toe maakte zij een uitstapje naar een hogere groep om een dagje ADV in te vullen van een collega. Veel Ravensteinse kinderen hebben Anneke als juf gehad of kennen haar als leerkracht van de Luciakleuterschool, Mariaschool of basisschool De Bogaard. "We kennen Anneke als een betrokken, vriendelijke en zorgzame juf, die hart voor de kinderen en de school heeft", laat het team van basisschool De Bogaard weten. "We vinden het erg jammer dat zij ons gaat verlaten, maar we wensen haar een mooie toekomst met haar man, kinderen en kleinkinderen. Ze mag nu gaan genieten van haar welverdiende pensioen."

|Doorsturen

Frank van Dorst

2018-03-13 22:55:54

Oei. Schrijver van dit stuk heeft denk ik niet bij juffrouw Anneke in de klas gezeten. Van 1973 tot 2018 is voor mij (bijna) 45 jaar!

Sergio Boutkan

2018-03-13 23:01:56

Hahaha, Frank. De aangeleverde foto en tekst komen inderdaad niet overeen. Heb het na wat rekenwerk aangepast... ;-) 

Jeroen Arts

2018-03-14 00:18:32

Anneke gaf als invalster ook les op de Jozefschool in Ravenstein! Ik denk dat ik namens vele, zoniet alle Ravensteinse 'leerlingen' (ik ben nu zelf 41) van Anneke spreek, als ik zeg dat zij een super fijne en lieve juf was voor alle kinderen en dat niemand haar vergeten zal zijn na al die jaren!!

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties