Ravenstein

Intiem concert in Garnizoenskerk Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op 14 juni om 15.30 uur vindt in de Garnizoenskerk in Ravenstein een intiem concert plaats met optredens van onder anderen Iris van Nuland (links) en Noa van den Berg (rechts).

Iris heeft vorig jaar het VWO afgerond en speelt inmiddels 10 jaar viool. Ze won prijzen bij meerdere evenementen waaronder het Prinses Christina Junior concours, het internationale Wettbewerb fűr junge Geiger van de Muziekacademie Anton Rubinstein Dűsseldorf en het Nederlandse vioolconcours. Iris start dit jaar als eerstejaars studente aan het conservatorium te Amsterdam.

De 17-jarige sopraan Noa komt uit een muzikale familie en heeft al eerder opgetreden in de Garnizoenskerk. Ze was onder andere een van de solisten bij het kerstconcert The good King van het Soester Kamerkoor Tourdion. Ze vertolkt graag liederen van Mozart en heeft een voorliefde voor de Neun Deutschen Ariën van Händel.

Er wordt werk vertolkt van onder andere Mozart, Leclair, Ysaye en Bernstein. Vanwege de coronamaatregelen is de organiserende Stichting Cultuur Ravenstein genoodzaakt het publiek te beperken tot 30 personen. "Daarbij nemen we alle preventieve maatregelen zoals opgesteld door het RIVM in acht."

Kaarten zijn uitsluitend online te verkrijgen via www.ticketkantoor.nl/shop/SCRCarteBlanche

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties