Ravenstein

Inschrijving Groot Ravensteinse Kwis geopend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Dit jaar vindt de zesde editie plaats van de Groot Ravensteinse Kwis. De organisatie is achter de schermen al druk bezig om er een nóg mooiere editie van te maken. De kwisdag staat gepland op zaterdag 21 september en de finaleavond is op zaterdagavond 5 oktober. Inschrijven kan via www.ravensteinsekwis.nl. Daar is ook meer informatie te vinden.

"Dit jaar gaan we het nét even wat anders doen", laat de organisatie van de kwis weten. "Je kunt namelijk je eerste punten al meteen verdienen wanneer je je vóór 1 juli 2019 inschrijft. Aan het begin van de kwis hoor je direct hoeveel extra punten je precies hebt ontvangen."

Ook nieuw is dat je dit jaar kunt meedoen met een Mystery Team. "Heb je onvoldoende personen om een volledig team mee vormen óf vind je het gewoon leuk om met anderen of onbekenden de kwis te spelen? Geef je dan op voor het Mystery Team. Dat doe je door je als individu in te schrijven op de site. Heb je wel al een klein team van minder dan zes personen? Dan kun je je ook via de individu-knop aanmelden. Vul wel even voor iedere deelnemer apart het formulier in en zet in het opmerkingenveld de namen van de andere personen met wie je in ieder geval wil spelen. Wij regelen dan voor je dat je wordt ingedeeld bij anderen die ook in een Mystery team willen deelnemen."

De Ravensteinse Kwis wordt dit keer omgedoopt tot de Groot Ravensteinse Kwis, omdat de organisatie ook hoopt op teams uit de omliggende kernen. De vragen zijn dit jaar ook meer toegespitst op de omliggende kernen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties