Ravenstein

Inloopavond over 'Meanderende Maas' op 14 juni

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Het project Meanderende Maas verzorgt op donderdag 14 juni een inloopmiddag en -avond. Op deze avond kun je je laten informeren over de laatste ontwikkelingen van het project de Meanderende Maas en kun je vragen stellen.

De inloopavond vindt plaats in Acropolis, Broeder Everardusplein 1 in Megen. Je kunt op drie momenten een presentatie volgen: om 17, 19.30 en 20.15 uur. Daarna kun je in een aparte ruimte vragen stellen aan projectmedewerkers van Meanderende Maas. Hier kun je ook de schetsen voor de toekomst van het gebied bekijken. De deuren van Acropolis gaan open om 16.45 en sluiten om 21.30 uur.

De afgelopen maanden heeft een groep van zo’n 40 omwonenden, recreanten, ondernemers en agrariërs in werkplaatsen meegedacht over de invulling en inrichting van het gebied en de waterveiligheid. Daaruit zijn zes mogelijke schetsen (ook wel alternatieven genoemd) voortgekomen. Tijdens de inloopavond kun je je laten informeren over deze zes mogelijke schetsen/alternatieven. Hoe zien deze eruit? Hoe zijn ze tot stand gekomen? Wat voor gesprekken zijn hierover gevoerd in de werkplaatsen? Wie neemt uiteindelijk de beslissingen? Hoe ziet het proces er verder uit?

Kun je niet op 14 juni? Geen probleem, de volledige presentatie van deze inloopavond kun je terugkijken op www.meanderendemaas.nl. Of kom langs tijdens één van de inloopmomenten op verschillende plekken in het projectgebied. Ook kun je een afspraak maken met een van de omgevingsmanagers via info@meanderendemaas.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties