Ravenstein

Informatieavond over glasvezel in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De campagne voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Oss is in volle gang. E-Fiber en de glasvezelproviders willen alle bewoners en ondernemers de aankomende periode informeren over de voordelen van glasvezel. Voor zowel de kernen, als ook de buitengebieden. Woensdag 4 september is er van 19 tot 21 uur een infoavond in gemeenschapshuis Vidi Reo in Ravenstein.

Vanaf 4 september worden er vier informatieavonden georganiseerd op diverse locaties in de gemeente. Tijdens deze avonden vertelt E-Fiber alles over glasvezel, komen de providers aan het woord over hun diensten en pakketten en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Ga voor meer informatie over glasvezel in Oss naar www.e-fiber.nl/oss

Eric Vos van E-Fiber licht toe: “De aanleg van glasvezel vergt een aanzienlijke investering, die doen we graag, maar we kunnen pas van start als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. We hebben er een goed gevoel over en hopen daarom dat we in Oss snel over kunnen gaan tot de aanleg van het glasvezelnetwerk. Glasvezel voor iedereen, ook in Oss.”

Deadline inschrijven
Het aanmelden voor een glasvezelabonnement kan nog tot 1 november. Daarna wordt gekeken of er genoeg animo is. Indien 30% van de huishoudens een abonnement heeft afgesloten bij een van de 8 providers, zal E-Fiber een glasvezelnetwerk aanleggen en alle inwoners kosteloos aansluiten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties