Ravenstein

In gesprek met Dorpsraad Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Door de coronamaatregelen was de dorpsraad Ravenstein genoodzaakt haar openbare vergaderingen te annuleren. "Hierdoor zijn wij de afgelopen periode misschien iets minder bij u in beeld geweest", laat de dorpsraad weten.

"Omdat wij ons voor kunnen stellen dat u daardoor informatie mist of vragen voor ons heeft, willen wij u de mogelijkheid geven om op woensdagavond 28 oktober met twee personen van de dorpsraad in gesprek te gaan over een door u gekozen onderwerp. Omdat we natuurlijk de coronamaatregelen in acht willen nemen, zijn wij genoodzaakt om op afspraak deze gesprekken plaats te laten vinden."

U kunt dit gesprek aanvragen door een mail te sturen waarin u aangeeft over welk onderwerp u wilt spreken. De dorpsraad zorgt er dan voor dat de voor uw onderwerp meest geïnformeerde leden aan tafel zitten. "Wij zullen dan een tijd en de locatie naar u toesturen. U kunt uw aanvraag mailen naar secretariaat@dorpsraadravenstein.nl. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te kunnen mailen, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat via 06-14790212."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties