Ravenstein

Solexen omgewisseld voor milieubewust alternatief

In alle St(r)aten start met E-Tours Ravenstein; volledig coronaproof uitje

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In alle St(r)aten heeft vorig jaar afscheid genomen van hun vloot solexen. Na 13 jaar verhuren vonden de ondernemers Arthur en Kim van der Straten het tijd voor een milieuvriendelijker alternatief. En dat hebben ze gevonden. Met de start van een nieuw bedrijfsonderdeel, E-Tours Ravenstein, heb je keuze uit maar liefst twee elektrisch aangedreven voertuigen: de E-Chopper en de E-Step. Hiermee gaat het bedrijf volledig coronaproof uitjes aanbieden deze zomer.

In alle St(r)aten gooit het roer om en timmert hard aan de weg CO2-neutraal te worden. Deze winter werden al 600 zonnepanelen geplaatst en met de komst van de elektrische voertuigen doen Arthur en Kim hier nog een schepje bovenop. Naast de groenambitie telt uiteraard ook het streven steeds trendsettend te zijn. "Het aanbod activiteiten moet blijven vernieuwen", vinden de ondernemers, die eerder al onder meer een escapekist voor thuis, een workshop dronevliegen en VR-Rooms in de markt zetten.

Volledig coronaproof uitje
In alle St(r)aten heeft het afgelopen jaar in zwaar weer gezeten, maar ziet nu weer kansen met dit volledig coronaproof uitje. "Op de voertuigen blijf je automatisch anderhalve meter uit elkaar", geven Arthur en Kim aan. "Bovendien is de behoefte om naar buiten te gaan groot. Iedereen trekt de natuur in en de dijken stromen vol met wandelaars." E-Tours Ravenstein speelt gemakkelijk in op deze behoefte met hun vloot splinternieuwe voertuigen.

Samenwerking lokale ondernemers
Er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan verschillende samenwerkingsverbanden. Het 'Beppen en Steppen'-arrangement waarop je verschillende terrasjes aandoet, is in de maak. Helaas is door de aanhoudende sluiting van de horeca op korte termijn nog niet alles mogelijk. Zodra de terrassen open mogen ziet E-Tours meer mogelijkheden. Tot die tijd kun je op pad met een picknick of 'borrel to go' die het bedrijf aanbiedt.

E-Tours Ravenstein
Na wat onderzoek naar verschillende elektrische voertuigen start E-Tours met maar twee verschillende voertuigen. "De robuuste E-Chopper van Spyder Wheelz lijkt een beetje op een elektrische scooter, maar dan met een hoog stuur. De sportieve E-Step Kickbike van FatMax is een volledig elektrische step met een groot voorwiel en brede banden. Beiden zullen sowieso de aandacht trekken van de andere weggebruikers."

Kijk voor meer informatie op www.inallestraten.nl/e-tours

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties