Ravenstein

Quadrivas Clinic in Ravenstein

Heb jij last van vermoeide, zware of pijnlijke benen?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl


Na het succesvol afronden van haar studie aan de Quadrivas Academy vestigde Liza van Schijndel zich in 2017 met haar eigen Quadrivas Clinic aan de Langakker in Ravenstein. Liza vertelt: “Omdat ik zelf zo ontzettend veel baat bij de therapie had ben ik vol passie gestart met de studie en kan ik nu zelf vrouwen helpen om van vervelende klachten af te komen”.

Wat doet de Quadrivas Therapy?
De Quadrivas Therapy is ontzettend goed inzetbaar bij vrouwen met overgewicht, lipoedeem, cellulite en bloedcirculatieklachten. Met succes kunnen ook oedeembenen en rusteloze benen worden behandeld. Daarnaast is de therapie goed inzetbaar bij spier-, gewrichts- en bindweefselklachten.

Naar schatting heeft zo’n 75% van alle vrouwen in meer of mindere mate last van verharde bloedvaten. Door de verstoorde conditie van de bloedvaten wordt te weinig zuurstof naar de weefsels aangevoerd en worden afvalstoffen slecht afgevoerd. Dit kan vervolgens zorgen voor vetafzetting en een permanente ontstekingsreactie in het omliggende weefsel. "Door het toepassen van de unieke Quadrivas-behandelmethode wordt de circulatie weer geactiveerd waardoor weefsels beter doorbloed raken en afvalstoffen beter worden afgevoerd", legt Liza van Schijndel uit. "Dit heeft een genezend en vaak afslankend effect en remt de vorming van nieuwe vetafzetting. Daarnaast worden de spieren, gewrichten en banden soepeler, het weefsel minder pijnlijk en de vermoeidheid neemt af."

Ambities
De ambities van Liza zijn om zich de komende jaren nog verder te ontwikkelen als orthomoleculair voedingsadviseur en hormoontherapeut. “Ik heb de afgelopen twee jaar al tientallen vrouwen van hun bloedvatenproblematiek af kunnen helpen, maar ik ben nog lang niet klaar en hoop met mijn bijdrage nog heel veel vrouwen te kunnen helpen”, besluit Liza het gesprek.

Meer informatie over de therapie en/of geïnteresseerd in het huren van een vergader- of werkruimte? Vul dan het contactformulier in via www.quadrivasravenstein.nl of stuur een bericht naar liza@quadrivas.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties