Ravenstein

Werkzaamheden in beide richtingen op 23 mei en 29 mei-9 juni

Hamstraat ter hoogte van Ravenstein over A50 afgesloten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan het viaduct over de A50 ter hoogte van Ravenstein. Om deze werkzaamheden mogelijk te maken wordt de Hamstraat over het viaduct van de A50 tijdelijk afgesloten voor al het verkeer in beide richtingen op dinsdag 23 mei van 7 tot 17 uur. Daarnaast is de Hamstraat over het viaduct van de A50 afgesloten in beide richtingen van maandag 29 mei 7 uur tot vrijdag 9 juni 16 uur. Rijkswaterstaat adviseert om de lokale omleidingen te volgen.

 

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden 
U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties