Ravenstein

De Revuo's komen naar Ravenstein

Grote namen op podium van ‘Das kleinste Bierfest Europas’

Door Theo van Duren

RAVENSTEIN - Ongeloof alom. Hoe krijgen ze het in dat kleine landje voor elkaar om een internationaal topduo te strikken voor Das kleinste Bierfest Europas? Die vraag brandt bierfestivalkenners op de lippen sinds de bierfestorganisatie van de vrijstaat vandaag bekend maakte dat de Revuo’s zijn gecontracteerd. Dat is opzienbarend, want het zijn de grote podia in de wereld waar Leo Bongers en Adriaan Ebergen al jarenlang furore maken.

"We hadden toevallig een gaatje in onze agenda omdat Hong Kong is afgeblazen", zegt Leo Bongers. "En weet je, het is natuurlijk machtig mooi om op te treden voor zo’n tien- twintigduizend mensen. Maar af en toe is het toch ook heel fijn om in eigen land te zingen voor een klein publiek en direct contact te hebben met de mensen. Even terug naar de roots, zeg maar. We zien dan ook erg uit naar om komende zondag van ‘Das kleinste Bierfest Europas’ een onvergetelijke happening te maken".

Dus burgers en buitenlui van de vrijstaat: profiteer van deze unieke mogelijkheid om de Revuo’s live te zien optreden bij De Molen in Ravenstein! Kom met niet te veel volk, want dan wordt ‘Das kleinste Bierfest Europas’ een fiasco.

Theo van Duren
Chef Staatspersbureau

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties