Ravenstein

Geslaagde nieuwjaarsreceptie Dorpsraad Ravenstein

Door Jacqueline van der Waarden van Dorpsraad Ravenstein

RAVENSTEIN - Ieder jaar houdt de dorpsraad zijn receptie op een van de horecagelegenheden in het dorpsraadgebied Ravenstein. Dit jaar werd gekozen voor Onder d’n Plag in Demen. Het werd op 9 januari een geslaagde avond met een mooie opkomst.

Na de speech van voorzitter Wil Princen, die het jaar 2017 kort heeft samengevat, waarin veel is gebeurd, kijken we met z’n allen weer vooruit met onder andere de ontwikkelingen rondom woningbouw in Ravenstein. In maart 2018 zijn er weer verkiezen voor nieuwe dorpsraadleden. Wil hoopt dat er zeker mensen van Over d’n Dam zich willen aanmelden.

Traditiegetrouw werden er weer Raafjes van verdiensten uitgereikt aan twee vrijwilligers uit het dorpsraadgebied Ravenstein. 1 Raafje was voor Theo Schepens voor zijn jarenlagen inzet voor SDDL, carnavalsvereniging de Zoekberen, als lid van de Raad van Elf van de Schottelzakken, de carnavalskrant en de bardiensten tijdens voetbalwedstrijden.

Het 2e Raafjes was voor Trudie Theunissen, voor haar jarenlange inzet bij het Toeristisch Informatie Centrum Ravenstein, als klaar-over en voorleesmoeder op de school, bardiensten en hand en span diensten bij VV Ravenstein, kassadienst bij Op naar Ravenstein en mensen helpen met het invullen van de nodige formulieren waaronder de aanvraag van huursubsidies.

Ook waren er weer twee demonstraties. Deze keer van de Line Dance groep uit Over d’n Dam, waarbij zelfs alle aanwezige een dansje mee mochten doen. Taekwondobeoefenaarster Bodine Schoenmakers uit Dieden gaf een indrukwekkende taekwondodemonstratie. Deze Nederlands kampioen taekwondo liet zien dat zij tot de top behoort. Ze werkt zich omhoog om deel te nemen aan de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2020. Wij wensen Bodine heel veel succes. Wilt u meer van haar weten, of haar helpen om deel te kunnen nemen aan de Olympische spelen, neem dan een kijkje op www.bodineschoenmakers.com

De dorpsraad dankt alle vrijwilligers van Onder d’n Plag voor de goede verzorging en de heerlijke hapjes.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties