Ravenstein

FOTOREPORTAGE: Stralende carnavalsoptocht in Pomperstad Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

POMPERSTAD - In verband met het zeer slechte weer trok de carnavalsoptocht dit jaar pas op dinsdag door Pomperstad Ravenstein. Een uitstekende keus, want op carnavalsdinsdag brak de zon volop door in het vestingstadje en keek het publiek zijn ogen uit bij de bonte stoet van wagens, loopgroepen en individuelen.

Carnaval leeft als nooit tevoren in Pomperstad en de kwaliteit van de optocht was erg goed. Vele verschillende thema's en creaties kwamen langs. Onder meer de lerarenstakingen, de stikstofproblematiek en de Ravensteinse kermis passeerden de revue.

Bij de senioren eindigde CV Tis Alt Wa bij de wagens als eerste met haar jungle-creatie. CV Net efkes anders en witte geit was bij de loopgroepen de beste met 'Wij zijn de gangmakers' en bij de individuelen won CV Met zun twee met 'Rad van Fortuin'.

Bij de junioren werd de piratenwagen van CV De Frotters als beste beoordeeld door de jury. Bij de loopgroepen kwam CV De Pompergirls als beste uit de bus met 'Prijzengeld'.

In de categorie Wagens Minioren pakte CV De Leedies de eerste prijs met 'Praten doen wij liever nie, wij sturen wel een emoji'. Bij de Loopgroepen Minioren toonden De Superhelden zich de beste. CV De Knallers won de categorie Individuelen Minioren met 'Van Halloween tot Carnaval, je ziet ons overal'.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties