Ravenstein

Fotograaf Rob Pluijm opent kunstgalerie in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Fotograaf Rob Pluijm uit Ravenstein opent in het weekend van 27 en 28 oktober Pluijm FineArt. Pluijm heeft in zijn studio een galerie ingericht met zijn mooiste foto’s. In hetzelfde weekend viert hij ook zijn twintigjarig jubileum als vakfotograaf.

“De galerie is onderdeel van mijn nieuwe tak: Pluijm FineArt”, vertelt Pluijm. “Mensen kunnen in de galerie kunst bekijken, kunst kopen en kunst laten maken. Er hangt vrij werk: landschappen, stillevens en portretten.” Naast de nieuwe tak blijft Pluijm zijn werk als vakfotograaf op dezelfde manier uitvoeren als voorheen.

'Dubbel feest'
“In combinatie met het jubileum is het dus dubbel feest”, vervolgt Pluijm. “Voor mezelf is het een prachtig moment om stil te staan bij wat er in twintig jaar tijd is veranderd. Ik begon met een kleine studio in combinatie met een winkel. Dat is allemaal geëvolueerd tot onder andere dit nieuwe concept waar ik heel trots op ben.”

Pluijm heeft voor het dubbele feest bewust voor 27 en 28 oktober gekozen. Leden van het Ravensteinse kunst- en ambachtsgilde doen in dat weekend mee aan de Studio Route van Crafts Council Nederland, die onderdeel is van De Week van het Maken. Pluijm geeft daar met de opening en het vieren van zijn jubileum zijn eigen invulling aan.

De deuren van de studio aan de Marktstraat 34 in Ravenstein staan zowel op 27 als 28 oktober van 10 tot 17 uur open voor iedereen die belangstelling heeft. De foto’s van Rob zijn ook te koop, compleet met een fraaie lijst.


Over Rob Pluijm
Rob Pluijm uit Ravenstein is een vakfotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het maken van bijzondere portretten, landschappen en stillevens. Eind 2013 kwalificeerde hij zich op nationaal niveau als Silver Master en werd zijn portfolio bekroond met de award voor het beste portfolio van dat jaar. Sinds eind 2016 mag hij zich ook Qualified European Photographer noemen. Meer informatie: www.robpluijm.nl en www.pluijmfineart.com.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties