Ravenstein

Laatste kans om mee te doen aan crowdfundingsactie

Financiering Lunchlokaal Pleur Ravenstein verloopt voorspoedig

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In het pand van het voormalige Postkantoor aan de Landpoortstraat in Ravenstein komt april volgend jaar Lunchlokaal Pleur. Dit is het plan van de ondernemers Kim Vogelsangs en Wim Hes. Om het geld hiervoor bij elkaar te krijgen, is het tweetal in mei gestart met een crowdfundingsactie. Dat loopt zo goed dat al drie kwart van het streefbedrag van 80.000 euro binnen is. “De laatste vijfentwintig procent hopen we in de komende weken binnen te halen”, laat Kim weten.

Het ontstaan van Lunchlokaal Pleur is niet alleen een proces van Kim en Wim. “Er zijn zoveel mensen nauw bij betrokken”, legt Kim uit. “Niet alleen onze familie en vrienden, maar ook inwoners van Ravenstein en omgeving. We hebben leuke en verrassende samenwerking met ondernemers en organisaties uit de regio. Verder doen er al meer dan tachtig mensen mee aan onze crowdfundingsactie. Die is zeer de moeite waard, want het geleende bedrag ontvang je met rendement terug. Erg interessant in deze tijd. Je kunt nog instappen tot 10 oktober. We hopen met z'n allen samen ons streefbedrag te kunnen halen.”

Wil je meer informatie over de crowdfundingsactie of weten hoe je mee kunt doen? Neem dan een kijkje op www.pleurravenstein.nl. Op de website is tevens meer te vinden over het concept van Lunchlokaal Pleur en de samenwerkingspartners.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties