Ravenstein

'Films in concert' met harmonieorkest en jeugdband OBK Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Het aanstaande nieuwjaarsconcert van Stadsharmonie OBK Ravenstein, op 6 januari in gemeenschapshuis Vidi Reo, staat in het teken van mooie filmmuziek. Het harmonieorkest brengt een aantal prachtige symfonische stukken uit Star Wars, Da Vinci Code en Robin Hood, maar ook bekende evergreens uit Exodus, Grease en Anatevka.

Als speciale gast staat ook de OBK-jeugdband TEASE op het programma die afgelopen zomer zijn debuut maakte op het Brouwerijconcert bij de molen. Ook het optreden tijdens Fantastival in Oss werd door het publiek enthousiast ontvangen. Tijdens het nieuwjaarsconcert neemt deze projectband nu een aantal uptempo nummers uit het filmrepertoire voor zijn rekening. Denk aan Eye of the Tiger, Think en Feeling Good. Na de pauze nemen ook leerlingen van OBK plaats in het orkest, zij spelen onder meer mee in nummers uit Sister Act en The Pink Panther.

Stadsharmonie OBK Ravenstein nodigt iedereen van harte uit op zondag 6 januari in een sfeervol aangekleed Vidi Reo. Aanvang is om 14 uur en de toegang is gratis, niet alleen voor vrienden en donateurs, maar voor alle belangstellenden. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties