Ravenstein

Expositie Ravensteinse Fotodagen in oude Raadhuis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In het oude Raadhuis in Ravenstein vindt vanaf zaterdag 4 augustus tot en met zaterdag 1 september een expositie plaats van de Ravensteinse Fotodagen 2018. De werkgroep organiseert al acht jaar op een rij, met verschillende thema's, deze fotowedstrijd. Dit jaar hebben 38 fotografen aan de uitnodiging gehoor gegeven en zijn de uitdaging aangegaan, om vanuit het thema lente, een eigen invulling te geven aan de mogelijkheden in de elf kerndorpen van de voormalige gemeente Ravenstein.

Wie wel eens door dit gebied gewandeld of gefietst heeft, zal het zijn opgevallen wat een schoonheid er te vinden is. Voor de fotografen was het dan ook een uitdaging om binnen het thema prachtige plaatjes vast te leggen. Van elke deelnemende fotograaf worden drie foto's tentoongesteld. De expositie is vanaf 4 augustus te bzoeken op dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 16.30 uur en op zondag van 11 tot 16 uur. In de vitrines wordt werk geëxposeerd van Lea van Rossum; hoeden en abstracte viltobjecten.

Prijswinnaars
De drie ingestuurde foto's zijn beoordeeld door een onafhankelijke professionele jury. De prijswinnaars worden zondag 2 september tussen 14 en 17 uur bekendgemaakt. Aan de fototentoonstelling is ook een publieksprijs verbonden. Tijdens de looptijd van de tentoonstelling kunnen de bezoekers middels een formulier zelf aangeven wie van de deelnemers de mooiste foto heeft gemaakt. Die prijs wordt ook op 2 september bekend gemaakt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties