Ravenstein

'Oss met een knipoog'

Expositie kunstenaarscollectief Ravenstein in bibliotheek Oss

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN/OSS - Tot en met zaterdag 26 september is in de bibliotheek in Oss de expositie Oss met een knipoog te zien van kunstenaarscollectief Ravenstein (KuCoRa).

Zeven leden van het KuCoRa hebben zich laten inspireren door bezienswaardigheden binnen de gemeente Oss. Het tentoongestelde werk heeft op verschillende manieren visuele raakvlakken met Oss. De ene keer met een realistische invalshoek en de andere keer juist figuratief met een knipoog. De werken zijn zeer divers in stijl zoals: realistisch, figuratief en abstract.

De exposanten schilderkunst zijn: Hans Janssen, Ton van Hoeij, Maria Peelen, Nico Ulrich en Wil van Rijn. Exposanten beeldhouwkunst zijn; Gwen Conner en Erika Beerens. Het Kunstenaarscollectief Ravenstein is opgericht in januari 2011.
Het collectief telt 30 leden en heeft haar atelier in de voormalige school Het Hooghuis Ravenstein. De door de leden beoefende vormen van kunst zijn schilderen, beeldhouwen, boetseren, tekenen en raki. De meeste leden hebben de bekende kunstacademie in Arendonk (België) gevolgd.

De expositie is tot en met zaterdag 26 september te bezoeken tijdens openingstijden van de bibliotheek in Oss.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties