Ravenstein

Dweil door Pomperstad op carnavalszaterdag

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

POMPERSTAD - Liefhebbers van een feestje zijn zaterdag 22 februari van harte welkom in Ravenstein voor een avondje dweilen door de straten van Pomperstad. Na de proclamatie van stadsprins Reinout XXV op de Markt wordt het startsein voor carnaval gegeven. De dweilavond start om 20.11 uur. Onder begeleiding van diverse dweilorkesten trekken de deelnemers langs vijf kroegen: stadsherberg De Keurvorst, soos Madhouse, stadsbrouwerij Wilskracht, gemeenschapshuis Vidi Reo en café-cafetaria De Maasstad. Stempelkaarten kosten 7,50 euro per stuk. Op vertoon van je stempelkaart ontvang je in iedere kroeg een consumptie.

De organisatie is op zoek naar de leukste, mooiste, gezelligste en meest carnavaleske persoon, duo of groep. Er zijn prachtige prijzen te winnen voor deze schônste dweiler(s). Word jij of je groep uitgekozen door de onafhankelijke jury? Dan maak je kans op een van de fantastische prijzen.

Stempelkaarten
Bij de deelnemende horecagelegenheden kun je tot en met donderdag 19 februari een stempelkaart kopen en zaterdag 22 februari van 19.30 tot 20.30 uur op de Markt. Op de avond zelf kun je ze niet meer in een kroeg krijgen. Kaarten zijn ook te bestellen via dweilenpomperstad@gmail.com. De volle stempelkaarten kunnen aan het einde van de avond worden ingeleverd bij Vidi Reo. Daarmee maak je kans op een mooie prijs. Het laatste nieuws vind je op Facebook.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties