Ravenstein

Riet Geurts, Cis Brands en Jacqueline van der Waarden onderscheiden

Drie personen ontvangen Raafje van verdiensten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - De dorpsraad Ravenstein reikt ieder jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie het Raafje van verdiensten uit, een onderscheiding voor mensen die zich actief inzetten voor Ravenstein, Huisseling, Neerlangel, Deursen, Demen, Dennenburg of Dieden. Dinsdag 8 januari ontvingen Riet Geurts uit Huisseling en Cis Brands en Jacqueline van der Waarden uit Ravenstein een 'Raafje'.

Jacqueline van der Waarden.

In de voormalige gemeente Ravenstein wonen veel mensen die zich (belangeloos) inzetten voor de samenleving waarin iedereen mee kan doen of die ten goede komen van de inwoners. Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie op 8 januari ontving Zr. Cis Brands uit Ravenstein een Raafje voor onder andere haar vele werk bij de parochie, de Valkenburcht, het bezoeken van ouderen en haar betrokkenheid bij de St. Jansvieringen en het St. Janskerkje in Neerlangel.
Riet Geurts uit Huisseling werd eveneens onderscheiden voor haar vele werk voor de kerk in Huisseling en diverse verenigingen en clubs in het dorp, waaronder het Lambertuskoor, Den Achterhof, de tennisvereniging en de Goede Doelen Week.
Ook Jacqueline van der Waarden ontving een Raafje van Verdiensten, onder meer voor haar inzet voor de Goede Doelen Week en de dorpsraad Ravenstein.

Alle kandidaten zijn aanbevolen door de inwoners van het dorpsraadgebied Ravenstein. 

Cis Brands.

Riet Geurts.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties