Ravenstein

Dorpsraad Ravenstein houdt inloopspreekuren

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Om iedereen de gelegenheid te geven binnen te kunnen lopen bij dorpsraad Ravenstein zijn er komende tijd op verschillende tijden en locaties spreekuren. Tijdens deze momenten is er de gelegenheid om over ideeën te praten of te filosoferen, onder het genot van een kop koffie of thee, over onderwerpen die je bezighouden in relatie tot de leefbaarheid in Ravenstein. En dat kan en mag over van alles gaan.

De spreekuren zijn in de ochtend van 9.30 tot 12 uur of 's avonds van 19.30 tot 21.30 uur. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Als het druk is, kan het voorkomen dat je even moet wachten. Tijdens het spreekuur wordt iedereen te woord gestaan door een of twee van de dorpsraadleden.

De tijden en locaties van de spreekuren zijn te vinden op www.dorpsraadravenstein.nl. Er staan momenteel drie bijeenkomsten op de planning. Dinsdag 20 juli van 9.30 tot 12 uur in Vidi-Reo aan de Van Kesselplaats 2 in Ravenstein, dinsdag 20 juli van 19.30 tot 21.30 uur bij Den Achterhof aan de Hamstraat 1 in Huisseling en woensdag 21 juli van 19.30 tot 21.30 uur in Onder d'n Plag aan de Osstraat 11 in Demen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties