Ravenstein

Donateursactie Stadsharmonie OBK Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - In de komende weken zullen leden van OBK weer bij alle inwoners van Ravenstein, Huisseling, Demen, Dieden, Deursen, Dennenburg, Neerlangel en Neerloon een enveloppe afgeven waarin u een geldelijke bijdrage voor onze vereniging kunt storten. Na enkele dagen tot een week worden de enveloppen weer opgehaald. Bijdragen kunnen ook overgemaakt worden op IBAN NL82 RABO 0143103067 t.n.v. OBK.

Stadsharmonie Oefening Baart Kunst verzorgt al bijna 130 jaar belangeloos de muzikale opluistering van publieke en religieuze gelegenheden binnen onze gemeenschap. Daarnaast realiseert het harmonieorkest echte concerten, zoals ons Nieuwjaarsconcert, de Gildefeesten in Huisseling en Neerlangel, dorpsfeest Neerloon, en het brouwerijconcert aan de gracht. Ook leidt de harmonie samen met Muzelinck voortdurend leerlingen op, zowel kinderen als volwassenen, en biedt zij educatieve projecten aan de basisscholen. 

Op www.stadsharmonieobk.nl is alle informatie over de vereniging, de opleidingen en de agenda met optredens te vinden. Vragen over de donateursactie? Mail naar info@stadsharmonieobk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties