Ravenstein

Cultuurfonds Noord-Brabant ondersteunt projecten in Ravenstein en Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN/GRAVE - Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft in het eerste kwartaal van 2021 in totaal 313.629 euro toegekend aan 55 bijzondere natuur- en cultuurprojecten in de provincie. Ook projecten uit Ravenstein en Grave mogen rekenen op een financieel steuntje in de rug.

Stichting Behoud en herstel historisch groen Grave ontving een bijdrage van 5.000 euro voor het project Groen in de binnenstad.
Stichting Vestingwerken Ravenstein kreeg een bedrag van 1.750 euro ten behoeve van het fotoboek Ondersteboven, de kelders van Ravenstein.
Stichting Loterijfonds Ravenstein mocht 5.000 euro tegemoet zien voor het project Het Lot van Ravenstein.-

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. "Dankzij onze bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat doen we met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de BankGiro Loterij, de Nederlandse Loterij en van al onze donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant is een van de twaalf provinciale afdelingen."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties