Ravenstein

Carnaval in Pomperstad vier je bij De Keurvorst

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

POMPERSTAD - Stadsherberg De Keurvorst pakt uit tijdens carnaval in Ravenstein met een feestelijk programma. Dat begint op vrijdagavond 1 maart om 20.11 uur al, wanneer de Koldergalerij wordt geopend. Het thema is 'dè is ok lekker'. Speciaal hiervoor hebben ze CV De Kapotte Kachels weten te strikken. Dit trio is bekend van hun carnavalskneiter Terug over de Maas.

Zaterdag is het tijd voor de grootse keiendweilavond. Carnavalsvierders dweilen door Pomperstad onder begeleiding van dweilorkesten. In De Keurvorst is DJ Maarten aanwezig om een feestje te bouwen. Een dag later, op zondag 3 maart, is het tijd voor de optocht. Die dag is DJ Dingeman actief om de sfeer erin te houden.

Snert op de Mert
Maandagochtend kun je bij stadsherberg De Keurvorst voor de deur erwtensoep eten tijdens Snert op de Mert. Vanaf 11.11 uur kun je aanschuiven aan een van de lange tafels. De soep wordt geserveerd door de Snertwijven. DJ Juan en DJ Nick wisselen elkaar af. 's Avonds is er een optreden van de Vier Viltjes uit Herpense Bônneland.

Goed eten
Het is tijdens de carnavalsdagen mogelijk om bij de horecagelegenheid een goede maaltijd te krijgen. Er is een speciaal menu samengesteld met onder meer saté, schnitzel, nasi, biefstuk of kabeljauw. Ook aan de kleintjes is gedacht met een kindersnackbox. Heb je hier belangstelling voor? Dan graag even reserveren bij Han of Marike via 0486-411371. Stadsherberg De Keurvorst is te vinden aan de Marktstraat 14 in Ravenstein.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties