Ravenstein

Bouwschuren van carnavalsclubs Pomperstad gaan bijna open

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

POMPERSTAD - Het duurt nog even voordat carnaval begint, namelijk 22 februari pas. Toch heeft Stichting Bouwschuur uit Pomperstad nu al nieuws te melden. Vanaf zaterdag 26 oktober wordt de bouwschuur opengesteld voor carnavalsclubs die graag in Ravenstein een praalwagen willen bouwen. Er is zelfs nog ruimte voor nieuwe clubs. 

Zaterdag 26 oktober worden de sleutels van de bouwschuur overgedragen aan de diverse carnavalsverenigingen die gebruik willen maken van de schuren. De clubs krijgen een plaats toegewezen. Na een korte uitleg over het gebruik van de schuren en de gebruikersovereenkomst kunnen de clubs aan de slag. Om het gebruik van de schuren in goede banen te leiden is er een gebruikersovereenkomst opgesteld waarin afspraken zijn opgenomen waaraan de clubs zich dienen te houden.

Geïnteresseerde carnavalsclubs kunnen zich nog melden. Neem daarvoor contact op met Danny van Summeren (06-54992230) of Luuk Bruijsten (06-51911417). Het is ook mogelijk een bericht te sturen naar secretariaat@pomperstad.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties