Ravenstein

BoekenBezorgDienst bibliotheek brengt boeken aan huis

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Door de situatie met corona blijven veel kwetsbare mensen nog meer dan anders het liefst zoveel mogelijk thuis. Speciaal voor deze groep is er de BoekenBezorgDienst. Vrijwilligers van de bibliotheek bezorgen boeken dan gratis aan huis.

De BoekenBezorgDienst is bedoeld voor mensen die lid zijn van de bibliotheek, maar niet in staat zijn om zelf te komen. Omdat ze al langere tijd ziek zijn bijvoorbeeld of omdat ze niet mobiel genoeg zijn. Ook het coronavirus kan een drempel zijn om het huis te verlaten.

Wie zich heeft aangemeld wordt één keer in de drie weken door een vrijwilliger bezocht voor het brengen en ophalen van materialen. Dat kunnen romans zijn, groteletterboeken, informatieve boeken of luisterboeken.

Telefonisch aanmelden
Wie gebruik wil maken van de BoekenBezorgDienst kan zich telefonisch of via e-mail aanmelden. Vervolgens wordt een kennismakingsgesprek gepland waarin de interesses en voorkeuren worden besproken. Deze service wordt aangeboden in alle vestigingen van de bibliotheek in de gemeente Oss. Aanmelden kan telefonisch op de volgende telefoonnummers:

Berghem: 0412-402620
Lith: 0412-481832
Oss: 0412-622618
Ravenstein: 0486-411857

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties