Ravenstein

Studioroute Kunst- en Ambachtsgilde op 19 en 20 oktober

Binnenkijken bij ateliers en werkplaatsen in Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Het derde weekend van oktober staat traditioneel in het teken van het maken. De leden van het Kunst- en Ambachtsgilde Ravenstein stellen ieder jaar hun werkplaatsen open voor bezoekers. Op verschillende plaatsen in Ravenstein en omgeving zijn interessante exposities, demonstraties en lezingen. “In de werkplaats kan je zien wat er nodig is om een kunstwerk te maken of ambacht tot uiting te laten komen”.

Rick Duijs.

Een intrigerende foto, een mooi sieraad of een houten beeld. Resultaten die voor iedereen te zien zijn in een etalage of op een expositie. Maar wat is er allemaal nodig om tot een mooi eindproduct te komen? Er is dan al een heel proces aan vooraf gegaan. In de werkplaats is te zien welke materialen en gereedschappen er nodig zijn om dit te bewerkstelligen. In dit weekend stellen de leden van het Kunst- en Ambachtsgilde hun werkplaats open en vertellen zij graag over hun vak.

Kom op bezoek op 19 en 20 oktober van 11 tot 17 uur. Op iedere locatie is een route en stempelkaart te verkrijgen. Ga op pad, lever de volle stempelkaart in bij de laatste locatie en win een prijs of workshop van één van de deelnemers.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties