Ravenstein

Ravensteinse molen De Nijverheid zoekt vrijwilligers

‘Bak jij ze wel eens bruin?’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN – De Ravensteinse stadsmolen De Nijverheid is op zoek naar vrijwilligers voor de bakkerij.

Sinds 2015 staat er naast molen de Nijverheid in Ravenstein een bakhuisje met een traditionele steenoven, die met hout gestookt wordt. Na circa 3 uur wordt de juiste baktemperatuur bereikt. Ondertussen hebben de bakkers broden, broodjes en koekjes gemaakt en deze gaan vervolgens de oven in.

“Ben jij de bakker die leven in onze bakkerij wil brengen? Ben jij op zoek naar een gezellige, maar ook zinvolle invulling van jouw zaterdag? Ben jij de juiste vrouw/man die ambachtelijk brood- en koekjes bakken ambieert? Ervaring is geen must. Meld je dan aan als bakker in onze bakkerij. Wij hebben jou broodnodig”, vertelt Twan van den Broek namens Stadsmolen De Nijverheid Ravenstein.
“Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn om je vingers bij af te likken: de geur van heerlijk vers brood; koekjes van eigen deeg; begeleiding en uitleg over de geheimen van het bakkersvak; er wordt alleen met zuivere, natuurlijke ingrediënten gewerkt, zoals spelt, tarwe en rogge; een team van molenaars staat voor jou klaar en… de rest van de week wordt er geen beroep op je gedaan.”

Belangstellenden zijn van harte welkom om op zaterdagmorgen een keer een kijkje te komen nemen in stadsmolen De Nijverheid in Ravenstein.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties