Ravenstein

Van 16 tot 18 november

Afsluiting A50 tussen oprit Ravenstein en knooppunt Paalgraven

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A50 tussen oprit (17) Ravenstein en knooppunt Paalgraven in de richting van Oss en Eindhoven. Hierdoor is de A50 tussen oprit Ravenstein en knooppunt Paalgraven richting Oss en Eindhoven afgesloten van vrijdag 16 november 21 uur tot zaterdag 17 november 9 uur en van zaterdag 17 november 21.30 uur tot zondag 18 november 9.30 uur.

Daarnaast is oprit (17) Ravenstein naar de A50 richting Oss en Eindhoven afgesloten van vrijdag 16 november 21 uur tot zondag 18 november 9.30 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2018 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. Of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties