Ravenstein

75e optreden door Ravensteinse Vrolijke Vrollie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Zanggroep de Vrolijke Vrollie uit Ravenstein verzorgt vrijdag 30 november in het Sociaal Cultureel Centrum in Lith haar 75e optreden sinds de oprichting. Vanaf 2010, na een geslaagde start ter gelegenheid van de Ravensteinse Stadsfeesten, kwamen elk jaar meer aanvragen voor een optreden binnen, met als hoogtepunt veertien optredens in 2014. Het optreden in Lith is toegankelijk voor leden en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Maren-Kessel.

De Vrolijke Vrollie brengt liedjes uit vroeger tijden en daardoor is een optreden heel geschikt voor een ouder publiek. Op het repertoire staan verhalende liedjes uit vroeger tijden, sommige met een knipoog naar het heden. De ervaring is dat het publiek gaande het optreden steeds meer herkenning vindt in de oude teksten en melodieën die hen doen herinneren aan thuis. Geen wonder ook dat de zanggroep bij een aantal instellingen meerdere malen (tot vier keer) werd uitgenodigd voor een optreden. Naast de lol in het zingen, doen de 'vrollie' dus ook goed werk. Dit geeft de leden veel voldoening. Na het optreden in Lith volgt op 23 december in 't Slotje in Herpen nog een optreden.

Als vrouwen kennis willen maken met deze gezellige zanggroep dan kan dat vrijblijvend op een van de repetitieavonden. Deze worden gehouden op woensdagavond in de even weken in De Voorburcht, aan de Kasteelseplaats in Ravenstein. De leden van De Vrolijke Vrollie komen van wijd en zijd uit de brede regio, tot aan Nijmegen, Grave en Nistelrode. Neem voor meer informatie contact op met Thera Schrijvers (secretaris): 0486-416499 / 06-12615887 of even mailen naar vrollieravenstein@gmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties