Regio Ravenstein - Herpen

Osse mantelzorgers mogen naar Kerstcircus

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OSS - De Dag van de Mantelzorg is elk jaar op 10 november. De gemeente Oss waardeert de inzet van mantelzorgers en daarom krijgen ze allemaal een uitnodiging voor het Kerstcircus op woensdag 29 december. Wethouder Thijs van Kessel nodigde maandag 8 november bij het Alzheimer Café de eerste mantelzorgers uit. "Ik ben trots op mantelzorgers", zegt Van Kessel. "Ik waardeer hun inzet enorm. Vorig jaar konden we elkaar helaas niet ontmoeten. Dit jaar kan dat hopelijk wel weer. Dat doen we graag tijdens een voorstelling van het Kerstcircus. Een dag speciaal en alleen voor mantelzorgers en de persoon voor wie zij zorgen."

Een bezoek aan Kerstcircus Oss betekent een avond vol sfeer en magie. De betoverende verlichting en prachtige decoratie zorgen ervoor dat de bezoekers zich meteen in een magische sfeer wanen. Binnen in de tent is de warmte voelbaar. De sfeer en muziek nemen de gasten mee naar de circuspiste, waar internationale toppers voor vermaak zorgen. Bij aankomst krijgt iedere bezoeker twee consumptiemunten.
Kerstcircus Oss staat op de Rusheuvel. De voorstelling voor mantelzorgers uit de gemeente Oss is woensdag 29 december. Vanaf 19 uur zijn zij welkom. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zittne mogen zelfs een half uur eerder al naar binnen om rustig bij hun plek te komen. De show start om 19.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is inclusief een half uurtje pauze. Kijk voor meer informatie op www.kerstcircus-oss.nl

Aanmelden
Woon je in de gemeente Oss, ben je mantelzorger en wil je naar het Kerstcircus? Meld je dan uiterlijk woensdag 8 december aan via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Oss: www.oss.nl/dagvandemantelzorg. Lukt het aanmelden via de website niet? Vraag eerst familie of vrienden om te helpen. Kan niemand helpen? Neem dan contact op met de Toegang Zorg en Welzijn: 14 0412 (toets 1).

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties