Regio Ravenstein - Herpen

Kom tijdens Pasen inspiratie opdoen bij De Smid Haren

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

HAREN - Het was de laatste weken koud, maar het voorjaar zit eraan te komen. Dé ideale tijd om 'op jacht te gaan' naar een nieuwe serre-, tuin- en terrasset. De Smid Lifestyle aan de Lietingstraat in Haren heeft het grootste assortiment van Oss en wijde regio. Kom inspiratie opdoen en laat je verrassen in de showroom.

In de enorme showroom staan bekende merken als Suns, Hartman, Higold, 4seasons, Taste en vele andere topmerken. Qua prijsklasse varieert het van zeer betaalbaar tot exclusief. "We hebben voor elk wat wils:, zegt bedrijfsleider Jeroen de Lang. "Bij alle producten staat kwaliteit bovenaan. Ook dit jaar zijn er weer trends. Zoals aluminium loungesets, een teakhouten loungeset met stijlvolle bijpassende kussens of lange tafels met bijpassende stoelen en bank. En kunststof kuipstoeltjes met kunststof of houten poten. Uiteraard hebben we ook de meer traditionele tuinmeubelen. Ze worden gratis thuisbezorgd."
Mensen krijgen bij De Smid een professioneel en eerlijk advies en de koffie/thee staat altijd klaar. Naast tuinmeubelen is er onder andere een ruim assortiment aan parasols, schommelstoelen, kussens, buitenaccessoires en sfeerhaarden. Ook voor barbecues, gereedschap en hoezen ben je bij er aan het juiste adres. Zo is er een shop-in-shop van het bekende barbecuemerk Weber. Ook The Bastard is erg populair; een kamado grill die geheel vervaardigd is uit industrieel keramiek. Mensen krijgen er twintig jaar garantie op. Paaszaterdag geopend van 9.30 tot 17 uur, tweede paasdag van 11 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties