Regio Ravenstein - Herpen

INGEZONDEN: 'Dank voor uw stem, uw steun en voor het gesprek'

Door Sidney van den Bergh

“Veel succes vanavond, wij duimen voor je”... op 21 maart vertrek ik halverwege de avond naar het gemeentehuis in Oss. Het is de avond van de verkiezingsuitslag. Nadat mijn vrouw en kids me hebben uitgezwaaid, merk ik dat ik het toch spannend vind. Hebben we als CDA duidelijk kunnen maken waar we voor staan en heb ik me in een korte periode voldoende kunnen laten zien in onder andere Ravenstein en de dorpen?

Tijdens de 11 bijeenkomsten heb ik boeiende, leerzame, humoristische, inhoudelijke, verrassende en scherpe gesprekken gehad met betrokken en gedreven mensen. Soms gaat het over het behouden van een kerk of pastorie, soms over het behouden van de school of het gemeenschapshuis, soms over ontwikkelingen bij de voetbalclub of bij lokale ondernemers. Vaak gaat het over huizen bouwen voor jongeren, senioren en alleenstaanden of over de aantrekkelijkheid van de stads- of dorpskernen. We maken ons zorgen over eenzaamheid en beseffen het belang van vrijwilligerswerk en mantelzorg. En dus gaat het in al die gesprekken gewoon over 'Leefbaarheid'. Een onderwerp wat past bij het CDA en bij mijzelf, waar we ons graag voor gaan inzetten.

Wat mij betreft blijven we elkaar ontmoeten de komende jaren en dus niet alleen in verkiezingstijd, dat is een deal! Mijn koffie drink ik met melk... maar een mail sturen mag ook op info@sidneybergh.com.

Terwijl de kids al op bed lagen, kijkt mijn vrouw mee op DTV naar de uitslag. Het is nog spannend met vier zetels en mijn zesde plek. Ergens in de vroege ochtend wordt duidelijk dat ik met voorkeurstemmen de gemeenteraad in ben gestemd. Ik wil u daar allemaal oprecht van harte voor danken. Dank voor uw stem, uw steun en voor het gesprek. Terwijl ons oudste zoontje 's ochtends vraagt of ik nou gewonnen heb of verloren denk ik bij mezelf: “Mouwen op Sidney, er is werk aan de winkel.”

Graag tot binnenkort!

Sidney van den Bergh
Raadslid CDA Oss

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties