Herpen

Zorgcoöperatie Land van Herpen zoekt vrijwilligers

Door Zorgcoöperatie Land van Herpen

HERPEN - Zorgcoöperatie Land van Herpen is op zoek naar maatschappelijk betrokken vrijwilligers voor twee uurtjes per maand.

"Een leuke vlog maken, plannen of thema's bedenken, uitserveren van eten en drinken, een boek voorlezen. Of juist heerlijk de natuur in om met een of meerdere van onze leden te gaan wandelen of fietsen? Of heb je andere mooie ideeën die je kan inzetten voor jou zinvolle vrijetijdsbesteding? Laat je horen, alle kennis en ervaring die jij in huis hebt kunnen we inzetten voor de Coöperatie Land van Herpen.
Vind je het bijvoorbeeld leuk om te schrijven, en denk je graag mee over hoe je projecten met een goed doel onder de aandacht kunt brengen? Dan is vrijwilligerswerk op het gebied van marketing, communicatie en PR zeker geschikt voor jou! Binnen dit vrijwilligerswerk kun je alle kanten op. Van het uitdenken van de communicatiestrategie het bijhouden van de social mediakanalen tot het ontwerpen van promotiemateriaal en schrijven voor teksten voor een nieuwe poster. Van een eenmalige klus tot structurele hulp. Zelfstandig en samen werken in een team. Je kunt zowel praktisch je handen uit de mouwen steken, als je hersenen laten kraken binnen dit vrijwilligerswerk. Je helpt met dit vrijwilligerswerk niet alleen de Coöperatie Herpen, maar ook doe je zelf goede ervaring op die bv van pas kan komen in je toekomstig werk."

Waarom is vrijwillige hulp op het gebied van marketing, communicatie en PR nodig? "De Coöperatie land van Herpen probeert met een klein budget, een zo groot mogelijke impact te krijgen. Marketing en communicatie speelt hier een grote rol in. Voldoende aandacht voor het project of het goede doel is essentieel voor het succes. Met vrijwillige hulp in marketing, communicatie en PR kunnen we meer bereiken."

Past dit bij jouw talent of interesse? Stuur een mail naar secretariaat@zorgcooperatieherpen.nl of bel/stuur een bericht naar 06-28883138.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties