Herpen

Zoektocht naar vermiste Cocker Spaniel Luca uit Herpen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - In Herpen is sinds 1 mei een zoektocht aan de gang naar de vermiste Cocker Spaniel Luca. Mensen die weten waar de hond zich bevindt, worden verzocht contact op te nemen via 06-21199922.

De nu al bijna zes weken vermiste Luca is een Cocker Spaniel van vijf jaar. "Hij is die ochtend de voordeur uitgeglipt en nog altijd niet thuisgekomen", vertelt Esther Bens, de eigenaar van Luca. "Luca heeft een heel naar verleden, waardoor hij heel angstig is."
Esther en haar kinderen wilden het hondje een goed leven geven, maar dat liep dus anders. Luca is in het begin nog wel gezien en Esther is ook bij hem in de buurt geweest, maar hij liet zich niet pakken. Inmiddels is er sinds drie weken geen enkele zichtmelding meer geweest. De inzet van speurhonden, het flyeren en het spotten door vrijwilligers heeft nog niets opgeleverd. Esther: "Wij zijn ten einde raad en vragen daarom hulp aan Arena en Arenalokaal.nl. Dit om mensen te bereiken in Schaijk en Reek, waar de laatste zichtmelding is geweest."

|Doorsturen

Patrick

2019-06-17 14:16:38

Luca is terecht. Rust zacht luca....

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties