Herpen

Nieuwbouwplan met dorps karakter

Zaterdag 27 juni open dag

project Wilgendaal Herpen

Door Sergio Boutkan

HERPEN - Nieuwbouwplan Wilgendaal wordt een dorpse buurt aan de rand van Herpen. Binnen dit project realiseert Reuvers Bouw en Ontwikkeling een aantal prachtige woningen, waaronder geschakelde woningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Zaterdag 27 juni van 11 tot 12 uur zijn belangstellenden van harte welkom op de bouwplaats van plan Wilgendaal. Zij kunnen terecht in de rode keet aan de Strepenakker.

Wilgendaal ligt tussen het gelijknamige sportpark en de dorpskern van Herpen en wordt geflankeerd door het prachtige nieuwe park aan de westzijde van het plan. Voor kinderen worden diverse openbare speelplekken ingericht. Het project omvat rijwoningen, geschakelde woningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde woningen en vrijstaande woningen.

Wilgendaal wordt een buurt met een dorps karakter. Dat zit ’m in de architectuurstijl die teruggrijpt naar verleden tijden, maar zeker ook in de ruime opzet, de overzichtelijke omvang en de variatie aan woningtypen. Wat verder opvalt is de openbare ruimte met veel gras, mooie hagen en tal van inheemse boomsoorten. Er komen straten en paden van gebakken klinkers en speelplekken voor kinderen van alle leeftijden. Tussen de woningen en de geluidswal langs de A50 wordt een park aangelegd met bloemrijke grasvelden en waterpartijen.

Voor meer informatie: Th. van Casteren Makelaardij & Taxatieburo in Schaijk, 0486-416082, makelaardij@vancasteren.nl, www.vancasteren.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties