Schaijk

Fysiotherapie Schaijk-Herpen legt focus op toekomst

'We zijn één praktijk met één deskundig team op twee locaties'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/HERPEN - Fysiotherapie Schaijk-Herpen is klaar voor de toekomst. Met een nieuw, fris logo en dito huisstijl is de praktijk weer helemaal bij de tijd. Beide locaties, in Schaijk en Herpen, hebben nu dezelfde uitstraling. Daarnaast komen de plannen voor een nieuwe praktijkruimte in Herpen eindelijk tot wasdom. Het is de bedoeling om in het najaar te beginnen met bouwen.

Fysiotherapie Schaijk heeft al tien jaar een tweede praktijk in Herpen. Behalve in de naam, die gewijzigd is naar Fysiotherapie Schaijk-Herpen, bestond het vooral naast elkaar. Tijd voor verduidelijking, vond eigenaar Leo Vlaskamp. “We wilden ons duidelijk presenteren als één praktijk en één team”, legt hij uit. “Dat hebben we in samenwerking met Rachel van Son en Angela Vos van De Merkentafel gedaan. Zo zijn we tot een nieuw logo gekomen. Daarvoor zijn we dichtbij de basis gebleven: Fysiotherapie Schaijk-Herpen. Eén praktijk, twee locaties, hetzelfde deskundige team.”

Mens centraal
Bij Fysiotherapie Schaijk-Herpen staat de hele mens centraal. Dat is terug te zien in het logo. “Iedereen kan bij ons terecht”, licht Leo toe. “Jong en oud, van top tot teen, acuut en chronisch. We behandelen alles vanuit de praktijken in Schaijk en Herpen. Binnen ons team zijn veel specialismen te vinden. We hebben onder meer manueel-, kinder-, sport-, bekken- en geriatrietherapeuten. Daarnaast kun je bij ons onder begeleiding sporten en hebben we een oncologische revalidatietraining. Doordat we multidisciplinair werken, in goede samenspraak met partners uit de eerstelijnszorg, kun je hier je hele leven terecht.”
Dit laatste is ook terug te vinden in het logo. De bollen achter de mens staan voor meerdere onderdelen. “De verschillen in patiënten, de stappen in een behandeltraject, de samenwerking met onze partners”, somt Leo op. “Als je alles in elkaar schuift dan klopt het.”

Nieuwe praktijkruimte
Naast het presenteren van de vernieuwde huisstijl, heeft Leo nog meer nieuws te melden. “We zitten nu tien jaar in Herpen”, zegt hij. “Al sinds het begin willen we daar een nieuwe groepspraktijk realiseren samen met de huisartsen. Ook waren er andere partijen geïnteresseerd. De plannen kwamen en gingen. Op een gegeven moment was er sprake van het pand van Doeland, maar door diverse omstandigheden ging dat niet door. Dat had onder meer met de crisis te maken.”
Tot grote vreugde van Leo is het nu eindelijk zover. “In overleg met de huisartsen hebben we al heel concrete plannen”, vervolgt hij. “Zij snakken naar een moderne plek, ook wij willen huisvesting op niveau. We gaan uitbreiden op de huidige locatie van de huisartsenpraktijk, op de hoek van de Sint Sebastianusstraat en de Waterstraat. De bouwaanvraag kan bijna de deur uit. Het is de bedoeling dat in het najaar de schop de grond ingaat. Zodra het nieuwe pand af is, verhuizen wij daarnaartoe vanuit de Rogstraat.”

Fysiotherapie Schaijk-Herpen staat klaar voor iedereen die hulp nodig heeft. Eén praktijk op twee locaties: Bossestraat 6 in Schaijk en Rogstraat 5 in Herpen. Meer informatie over de behandelingen en andere mogelijkheden zijn te vinden op www.fysiotherapieschaijk.nl. Op die website kun je tevens kennismaken met het deskundige team.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?