Herpen

Tweede editie Herpse speciaalbierproeverij-quizavond

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Zaterdagavond 28 september vanaf 20 uur vindt de tweede editie plaats van de Herpse speciaalbierproeverij-quizavond. Café Thekes zorgt die avond voor verschillende speciaalbiertjes op tap en fles. De Hofkapel neemt de organisatie van de quiz en proeverij voor haar rekening. De eerste editie in 2016 was een groot succes en de organisatie streeft ernaar om dit minimaal te evenaren.

Je kunt meedoen met een team van maximaal drie personen en met dit team speel je de verschillende onderdelen van de quiz. Alle onderdelen hebben iets met (speciaal)bier te maken, waarbij één onderdeel bestaat uit het proeven en raden van verschillende speciaalbiertjes. Degene die proeft kan punten voor zijn of haar team verdienen. Daarnaast wordt er een individuele score van deze proeverij bijgehouden. Op het eind van de avond zal er dus naast een winnend team (quiz) ook een individuele winnaar of winnares zijn van de proeverij. Naast het quizzen en de bierproeverij wedstrijd is er voldoende gelegenheid om te genieten van de verschillende lekkere speciaalbiertjes en van live muziek. Net als bij de eerste editie zorgt de band Qualawaai weer voor een goed stukje muziek.

Zin om mee te doen? Ga dan aan de slag met het samenstellen van een team. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. Opgeven (graag voor 14 september) kan bij café Thekes, bij Marcel van Brakel (06-41888223) of bij iemand anders van de Hofkapel.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties